schafer1   Aktuella händelserschafer1

leash

 

Viktigt! Extrainsatt medlemsmöte.


Vi har möjlighet att nyttja/arrendera Cuba i Järpen som ny plats för Åre BK, men i dagsläget finns det frågetecken som behöver redas ut angående platsen. Därför behöver så många medlemmar som möjligt komma till detta medlemsmöte med förslag och synpunkter på förslagen och den information som kommer delges. Nu behöver vi veta vad DU tycker -din röst är viktig angående klubbens framtid. Åre BK bjuder på fika.

Måndagen den 6 maj 2019, kl 18.30

leash

Söndagsöppet på klubben! Vi startar med öppenträningarna igen- vi börjar söndagen den 10/2 kl 13-15, sen fortsättningsvis 17/2, 24/2, 3/3, 10/3 och 17/3 till att börja med. Välkomna för träning och fika på klubben på Stenhammaren!

 

leash

BRODYR PÅ JACKA ELLER VÄST

7C9A1B1B-FDE2-473D-BC24-53780B872BAA

Brodyr på västar och jackor!

Ni vet väl att klubben står för brodyr på väst/jacka oavsett om du köper på egen hand eller om du väntar in en gruppbeställning från klubben.

Är du intresserad hör då av dig till Anna-Karin 0730-240 356 för mer info.

leash

 

         Nu håller klubben till i Mattmar på Stenhammaren.

 

leash

 

 Hallå alla medlemmar!

Efter 40 år har vårt arrende av Tjärnströmstorpet i Mörsil blivit uppsagt

p g a att stamfastigheten är såld. Arrendet har upphört 31/12 2016.

 

Åre Brukshundklubb har under 40 år bedrivit kursverksamhet med att utbilda hundägare och sprida kunskap om hundens vård och fostran samt verka för en god hundhållning i samhället.

Förutom hundkurser, tävlingar och andra hundaktiviteter erbjuder vi en fin föreningsgemenskap och enträffpunkt för alla hundintresserade människor i kommunen. 

Eftersom vårt upptagningsområde är hela kommunen och även delar av Krokoms kommun söker vi ett ställe någonstans mellan Åre i väst och Mattmar i öst, gärna lite avsides.

Vi söker ett ställe med befintligt hus eller möjlighet att sätta upp barack eller liknande och med en lägda/åker/äng på ca 50 x 100 m stor. Det behövs även el, väg fram och parkeringsmöjligheter. 

Har Du ett ställe att arrendera/hyra ut eller vet du om någon som har det eller vill tipsa om ett ställe, hör av Dig till Åre Brukshundklub!

Mailadress    are.bhk@home.se    eller  slå en signal till                                                                              

Anna-Karin Johansson tel 073-024 03 56                                             

Titti Eriksson tel 073-815 37 65.

Vi tar tacksamt emot alla tips och förslag!

     

leash    

Numera kan du även följa Åre Brukshundklubb på Facebook

Där kan du information om träningar, tävlingar, medlemsmöten m.m.

Bli medlem i gruppen!

leash